Polovragi și Tismana, incluse într-o rută culturală

Două localități din Gorj, Tismana și Polovragi, sunt incluse într-o rută culturală ce include în total 36. de obiective. 

Este vorba despre ruta culturală „Ruta Destinațiilor Turistice de Excelență EDEN”, care va fi lansată și la Târgu Jiu, marți, 27 septembrie, de Ziua Mondială a Turismului. 

În cadrul evenimentului ce se va desfășura începând cu ora 10 la Sala Maură a Palatului Administrativ, va mai fi lansată și  Ruta „Merelor de Aur”. La Târgu Jiu vor fi prezente reprezentantele Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Steliana Cojocariu, Consilier, Coordonator Rute Cultural Turistice și Iulia Dangulea  - Consilier, Coordonator Destinații EDEN, Președintele Federației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, Ștefan Baciu, Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Luca Dumitru, Președintele ANAT Sud Muntenia, Valeriu Claudiu Ștefan, reprezentanți ai destinațiilor EDEN din România, Brașov, Sibiu, Timiș, Albac, Rășinari, Suceava, Vrancea, Buzău, Tulcea, Vâlcea, Bistrița Năsăud, Geoagiu Băi, Perișani, precum și jurnaliști de turism din țară și străinătate. Alături de celelalte destinații din România, Tismana și Polovragi sunt cele două destinații turistice gorjene premiate EDEN.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: