Pompierii l-au recuperat pe Moș Crăciun

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitați ieri să intervină la un caz mai puțin obișnuit. Echipajul a avut ca sarcină să-l recupereze pe Moș Crăciun, care nu a mai putut căra cadourile care trebuia să ajungă la copiii pompierilor.

Copiii pompierilor s-au strâns în curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Târgu-Jiu la ora la care Moș Crăciun ar fi trebuit să ajungă. Pentru că a întâmpinat greutăți pe drum, un echipaj de pompieri a plecat să-l recupereze. Nerăbdători să-și primească darurile, copiii s-au dus la Moș Crăciun să-i spună poezii imediat ce acesta a coborât din autospecială. „Cred că a rămas împotmolit pe undeva de nu a mai putut ajunge. M-am uitat la televizor și am văzut că în țară sunt zăpezi mari. El a avut și multe cadouri și dacă pompierii nu se duceau după el, probabil că nu ar mai fi ajuns la noi”, spuneau cei mici.

La ISU Gorj a devenit tradiție ca în fiecare an Moș Crăciun să fie ajutat de pompieri să ajungă la copii. „Și în acest an 60 de copii s-au pregătit temeinic pentru a-i spune lui Moș Crăciun cântecele și poezii ca să fie răsplătiți pentru faptul că un an întreg au fost cuminți. Având în vedere starea meteo, moșul a avut nevoie de sprijin din parte pompierilor”, a declarat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt ISU Gorj. 

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: