Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta a găsit motivul pentru care nu va mai candida

Rămânem fără premier din 2016? Greu de spus, dar actualul deputat de pe Colegiul 6 dă asigurări că nu va mai candida pentru un nou mandat dacă nu reuşeşte să îndeplinească una din promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală. Promisiunea respectivă nu are legătură cu meleagurile Gorjului, ci cu cele ale patriei guvernate de USL, Ponta spunând ca dacă în următorii ani autostrada spre Braşov nu este gata el face ceea ce nici Dan Diaconescu nu visa în campania electorală de la sfârşitul anului trecut. „Pe 28 februarie se anunţă precalificarea probabil pentru Bucureşti-Braşov, nu e Comarnic-Braşov. Dacă nu este gata până în 2016, nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Braşov şi cu Piteşti-Craiova", a spus Ponta în cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv la care a participat luni seara.

Vestea îi interesează pe gorjeni mai ales că şi pe aceste meleaguri au fost promise drumuri mai bune, inclusiv o autostradă sau drum expres între Craiova şi Deva, cu trecere prin Petroşani şi Târgu Jiu, promisiunea fiind făcută încă din 2008 de senatorul Toni Greblă. La finalul primului mandat acesta a anunţat că există un studiu de prefezabilitate şi cam atât. Acum, când partidul şi al deputatului şi al senatorului este la guvernare alegătorii aşteaptă să vadă materializată fie şi parţial această promisiune, mai ales că gropile din drumul către Valea Jiului sunt supărătoare pentru toată lumea, nu doar pentru şoferii din „judeţul premierului”.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: