Ponta are dovada că nu l-a turnat pe Dragnea

Document de senzaţie prezentat joi de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook în lupta pe care o duce cu Liviu Dragnea. După ce l-a provocat pe şeful PSD să îşi dea demisia dacă dovedeşte că el este cel care l-a turnat la DNA în ancheta „Tel Drum” sau oricare alt dosar, deputatul de Gorj a făcut publică o hârtie prin care Direcţia Naţională Anticorupţie îi atestă calitatea de martor în acel dosar.

Ponta e martor în mai multe anchete, prin prisma funcţiei de premier pe care a avut-o în anii trecuţi, dar doar în războiul cu Dragnea a şi cerut o dovadă scrisă în acest sens de la DNA.

„Am primit dovada scrisă. Am fost chemat ca martor la DNA (nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui) – iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD (partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani) şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine, mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament - dar este prea lacom, însetat de putere şi ticălos ca să facă aşa ceva! Fiind un PD-ist crescut la şcoala lui Băsescu, perpelind şoriciul pentru Kovesi şi lustruind clanţele la Cotroceni - Dragnea a murdărit pe oricine reprezintă cu adevărat social democraţia din România! Ah - şi acum facem Congresul al XIV-lea ca să fie aplaudat ca şi «Cârmaciul» de la Teleorman! Ce ruşine - ce plan pervers de îngropare a PSD ca să scape el cu banii de la Teldrum şi proprietăţile din Brazilia!”, a scris Ponta pe reţeaua de socializare.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: