Ponta dă startul campaniei PSD, la Târgu Jiu

Victor Ponta este aşteptat în Gorj la sfârşitul acestei săptămâni. Fostul premier va da startul campaniei PSD, la Târgu Jiu. Social-democraţii gorjeni consideră prezenţa lui Ponta ca fiind de bun augur, asta după ce primarii au dat de înţeles că vor împărţi voturile partidului cu Ion Călinnoiu, candidat independent la Camera Deputaţilor.

Pesediştii gorjeni îl consideră pe Victor Ponta un factor mobilizator al campaniei electorale. Ba mai mult, cred că este necesar ca Ponta să fie prezent în Gorj, în prima zi de campanie. „Joi sau vineri va fi ajunge în Gorj astfel încât să începem cu dreptul campania electorală. Vom fi mobilizaţi ca să avem un rezultat bun. Pentru noi, cei de la Gorj, Victor Ponta rămâne un factor mobilizator. Am văzut că şi la nivel de ţară, gradul de încredere pentru Victor Ponta, ca şi premier, este destul de mare”, a declarat Cosmin Popescu, coordonatorul campaniei PSD Gorj.
Victor Ponta a promis că va participa la o întâlnire cu toţi membrii Comitetului Executiv. Social-democraţii speră să obţină rezultatul propus, în ciuda adversarilor politici care s-au bucurat de neînţelegerile cauzate de întocmirea listelor de candidaturi. „Vom discuta cu dumnealui toate problemele partidului. Vom reuşi să obţinem rezultatul pe care ni l-am propus şi asta spre supărarea adversarilor noştri politici, care ne vedeau, la un moment dat, îngropaţi, mai ales aici, la Gorj. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu primarii am ajuns la concluzia că fiecare dintre ei va face exact ce trebuie să facă, adică vor lupta alături de partid în campanie”, a declarat Ciprian Florescu, şeful de campanie al PSD Gorj.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: