Dian şi Iriza îşi vorbesc doar de ochii lumii

Este aproape un an de când liderii ALDE nu-şi mai vorbesc decât de ochii lumii. Dian Popescu şi Scarlat Iriza admit că au schimbat câteva vorbe doar în campania pentru alegerile de la Teleşti.

Ruptura între Dian Popescu şi Scarlat Iriza s-a produs la sfârşitul anului trecut, imediat după alegerile parlamentare. Atunci, Dian Popescu, aflat pe primul loc pe lista de candidați la Camera Deputaților, a suferit un eşec usturător, în timp ce Scarlat Iriza s-a ales cu un post de senator. Pe Iriza l-a deranjat faptul că Dian Popescu a vrut să-l scoată din cărți, iar, la un moment dat, proaspătul senator chiar a anunțat că îşi doreşte şefia ALDE Gorj.

„Eu nu am o relație bună cu Dian Popescu. Am mai vorbit doar în campanie după foarte multă vreme. Au fost alegeri duminică şi a trebuit să-mi fac datoria de membru de partid”, a fost scurta explicație a senatorului ALDE, Scarlat Iriza, la Radio Târgu Jiu.

Cei doi şi-au vorbit, zilele trecute, doar din complezenţă şi de dragul candidatului pe care îl susțineau în bătălia de la Teleşti. „Există unele discuții, conflicte, peste tot. Au fost şi la PSD, şi la PNL, peste tot. Eu nu mă cert cu colegii de partid. Dacă colegii de partid au ceva şi nu-mi spun direct, ci presei, greşesc. Ce e de spus se spune în interiorul partidului. Noi am comunicat în campania de la Teleşti”, a fost replica lui Dian Popescu, liderul ALDE Gorj.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: