Fost parlamentar: „Dacă cer un post, mi se va da!”

Declarația îi aparține fostului senator Dian Popescu. Prins într-un moment de sinceritate, şeful ALDE Gorj nu s-a sfiit să explice cum sunt împărțite funcțiile de conducere.

Dian Popescu este, în prezent, consilierul personal al ministrului Energiei, Toma Petcu. Dacă va vrea o funcție mai importantă, o va cere, admite, cu nonşalanță, fostul parlamentar. „Nu mă interesează nicio funcție în acest moment. Nu mi s-a propus nicio funcție, pentru că nu am cerut. Doar dacă cer, primesc. Dacă mă duc şi spun că vreau să ocup o funcție pentru care mă pricep, voi primi. Deocamdată, sunt consilierul personal al domnului ministru al Energiei şi fac un lucru destul de bun”, a declarat Dian Popescu, la Gorj TV.

Iriza: Deocamdată sunt vorbe

Surse din interiorul ALDE susțin că Dian Popescu se gândeşte deja la un post important. Pentru a-şi vedea visul împlinit, fostul parlamentar trebuie să renunțe la funcția de conducere de la ALDE Gorj. „Nu ştiu mare lucru. E posibil. Dacă dânsul o să primească o funcție care este incompatibilă cu cea de membru de partid, normal că nu va mai putea să fie preşedinte al organizației. Deocamdată sunt numai vorbe. Nu e nimic concret”, susține senatorul Scarlat Iriza.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: