Ciurel: Poate PSD nu e interesat de minerit şi energie

Fostul director al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, sugerează că votul dat de PSD Gorj, când a ales candidaţii la parlamentare, a fost un vot dat împotriva mineritului şi energiei. „Poate partidul are alte priorităţi”, spune Ciurel. Fostul director al CEO, revenit oficial în PSD de câteva luni, a declarat că el ar fi fost un mai mare câştig pentru partid decât Alin Văcaru, cel care s-a clasat pe locul al treilea, o poziţie din care ar putea ajunge în Parlament, cu mult noroc. Ciurel a prins locul 4.

Ciurel s-a clasat pe locul 4 pe lista de candidaţi a PSD, după votul pesediştilor. „Eu m-am dus acolo pentru că am avut un crez, că pot să scot foarte multă lume la vot, pot să le explic şi pot să le iau votul. Eu, personal, cred că dacă eram pe listă pe un post eligibil aveam cu mult mai multe şanse decât domnul Văcaru. Îl cunosc foarte bine, e un om cu foarte mult bun simţ. E tânăr. Însă eu cred, asta cred, că aş fi fost un câştig mai mare pentru zona asta de minerit şi energie decât dânsul. Acum e posibil ca nu asta să fie prioritatea partidului. Alin a fost o mare surpriză, am crezut că va fi o luptă cu alte persoane. Asta este, i-a ieşit. E un loc unde cu un pic de noroc şi mobilizare...“, a declarat acesta la TV Sud.
Ciurel a fost surprins de rezultat, fiind sigur că va fi pe un loc eligibil. „Dacă aş fi maliţios aş spune să meargă domnul Ciocea şi cu Alin la Parlament să susţină Legea energiei“, a mai spus Ciurel, supărat.
Laurenţiu Ciurel a condus timp de trei ani CE Oltenia, a lăsat pierderi uriaşe şi a devenit şi mai cunoscut dat fiind că este „coleg de dosar“ cu fostul premier Victor Ponta, deputat de Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: