Ponta îşi pierde primarul din comuna în care şi-a făcut buletin de „gorjean”

Primarul comunei Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, nu va mai candida la alegerile locale de anul viitor pe listele PSD, respectiv, USL, dacă alianţa politică nu va avea şanse certe de a accede la putere.

În exclusivitate pentru Pandurul, edilul menţionează că optează de pe acum pentru o candidatură de independent, după care va decide în ce partid se înscrie, el menţionând că nu-şi mai doreşte încă patru ani de opoziţie, timp în care să nu poată face nimic pentru localitatea în fruntea căreia este votat.

 „Mă gândesc serios la o candidatură în urma căreia în mandatul viitor să nu mai fiu în opoziţie. Cel mai probabil ca independent voi merge în faţa alegătorilor mei, cărora le voi explica de pe acum despre cum stau lucrurile, iar după alegeri sper să am susţinerea partidului care va fi la putere pentru a putea realiza unele proiecte. În opoziţie nu poţi să realizezi nimic, iar eu nu vreau să mai las încă 4 ani să treacă pe lângă noi aşa degeaba”, a menţionat Mihuţescu.

Anul trecut acesta a încercat să devină vicepreşedinte al PSD Gorj, însă colegii de partid nu i-au acordat la fel de multă încredere ca şi alegătorii din comună, care de trei mandate îl realeg cu procente uriaşe din primul tur. Mihuţescu este primar la Baia de Fier din anul 2000, în timpul celui de-al doilea mandat al său actualul lider al PSD, Victor Ponta, achiziţionându-şi o proprietate aici pentru a-şi putea face „buletin de Gorj”. Deputatul a venit destul de rar însă pe la domiciliul său, iar prin localitatea de baştină consătenii nu l-au văzut decât de câteva ori, locuinţa sa fiind oricum retrasă de restul comunităţii. În plus, Ponta şi soţia sa Daciana Sârbu au proprietăţi în Bucureşti şi Prahova, treburile politice din capitală nepermiţându-i deputatului de pe colegiul să vină prea des „acasă”.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: