Atacuri politice cu miros de peşte

Atacuri cu miros de peşte între candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Săcelu, Florin Jurebie, şi viceprimarul Gheorghe Dănăşel. După ce vicele din Săcelu l-a făcut săptămâna trecută ”infractor şi profitor”, Jurebie lansează atacuri transmiţându-i că ocupă funcţia ilegal, face evaziune fiscală cu peşte şi nu ştie să scrie şi să citească. Vicele din Săcelu spune că nu mai e bun pentru Jurebie pentru că nu îi mai vinde peşte pentru a-l vinde turiştilor pe plaja de la Săcelu.

Peştele şi-a băgat coada între candidatul la funcția de primar din partea PRM și vicele din Săcelu. Deranjat de reacția pe care Gheorghe Dănășel a avut-o săptămâna trecută, Jurebie ripostează, spunând că cel despre care credea că nu știe să scrie și să citească  face evaziune fiscală cu pește și ocupă funcția ilegal.  ”Domnul viceprimar deține un lac natural pe raza comunei Săcelu fără niciun fel de documente, lacul unde și-a făcut ilegal crescătorie de pește și o pensiune. Acesta desfășoară activități ilicite de comerț cu pește, cazare și masă. Oare domnul Dănășel are toate aceste venituri înregistrate pe undeva-  Sau faptul că și-a construit pe raza satului Blahnița și Crasna câteva păstrăvării fără avize de la mediu și că verifică acest pește direct de acasă, fără niciun fel de documente nu se cheamă evaziune-”, se întreabă Florin Jurebie, care roagă organele abilitate să se autosesizeze. Nu ar fi singura formă, în opinia candidatului la Primăria Săcelu din partea PRM, prin care vicele obține venituri ilicite. ”Sau faptul că dumnealui achiziționează și sacrifică vite de pe raza comunei la dumnealui acasă fără documente și fără a avea abator autorizat apoi valorifică această carne pe piețele din Valea Jiului nu tot evaziune se cheamă-”,  se mai întreabă acesta.

Vicele nu îi mai alimentează afacerea

Viceprimarul Dănășel răspunde că Jurebie este supărat pe el pentru că nu îi mai vinde pește pentru a vinde la turiștii care vin pe plaja de la Săcelu. ”De asta nu mai sunt bun, pentru că peștele meu îl vindea pe plajă la Săcelu, iar acum nu îi mai dau. Toată vara a vândut pește și nici măcar nu schimba uleiul. Cumpăra câte <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />100 kilograme săptămânal ca să îl prăjească și mai voia și teren ca să facă și el păstrăvărie lângă mine”, este replica vicelui din Săcelu.

ACUZAȚIE

”Eu credeam că dacă acest domn viceprimar nu știe să scrie și să citească nu știe nici să vorbească, dar cred că m-am înșelat. Oare să dețină funcția de viceprimar ilegal și pentru care încasează anumiți bani în condițiile în care fostul viceprimar, domnul Vasile Tălău și-a obținut în instanță, printr-o hotărâre  definitivă și irevocabilă postul înapoi nu înseamnă să fie profitor. Oare două salarii identice de cine vor fi suportate- Nu din banii comunei Săcelu, din banii publici-”, mai spune Florin Jurebie.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: