Primarul Hanu, acuzat că respinge investitorii care-i fac concurenţă finului

Un om de afaceri din Motru îi aduce acuzaţii grave primarului Dorin Hanu. Susţine că i-a pus piedici în deschiderea unor farmacii pentru a-l favoriza pe finul său, Alin Brăiloiu. Afaceristul susţine că primăria ar deconta medicamentele livrate cabinetelor şcolare de firma finului lui Hanu.

Alin Miscodar are trei farmacii în cel de-al doilea municipiu al judeţului. Însă, pentru a obţine toate documentele necesare de la autoritatea locală, a întâmpinat greutăţi mari. A durat 5 luni, fiind nevoit să facă scandal în primărie ca să-şi ia autorizaţiile, a spus acesta la Radio Infinit.

„Eu sunt investitor în oraşul Motru, am venit din altă parte şi am investit în Motru şi am întâmpinat numai piedici din partea primăriei, nu m-a susţinut cu nimic. Nici adeverinţele de care aveam nevoie… Mi-au fost eliberate cu foarte mare scandal şi drumuri. Eu am trei farmacii, i-am făcut concurenţă finului primarului şi de asta nu-mi elibera mie autorizaţiile. Mi s-a spus direct în faţă“,  a povestit, pentru Radio Infinit, omul de afaceri timişorean.

Alin Miscodar a mai spus că finul lui Dorin Hanu ar fi făcut contracte cu toate cabinetele medicale şcolare din Motru, iar primăria îi decontează medicamentele livrate. „El are contract cu toate cabinetele din oraş, cu primăria, încasează de la primărie“, a spus Miscodar.

Acesta a mai spus că are dovezi că finul primarului a fost favorizat. „Am făcut rost de documentaţia finului. Pentru a deschide farmacie trebuie să ai un spaţiu de 1000 cmp, eu corespundeam, dar el avea 400 cmp. La el s-a putut, i-a eliberat autorizaţie“, a menţionat acesta.

NU RECUNOAŞTE

Primarul Dorin Hanu nu recunoaşte nimic din acuzaţiile pe care i le aduce omul de afaceri. Şi… nici nu ştie dacă firma finului său livrează medicamentele către cabinetele şcolare. „Nu este adevărat, vă spun cu mâna pe inimă. Finul meu le are de vreo cinci şase ani şi nu are de-a face una cu alta“.

FAVORURI

Numele finului primarului din Motru, Alin Brăiloiu, a apărut la sfârşitul lui august şi-n scandalul locuinţelor ANL din Motru. Era acuzat de mai mulţi consilieri locali că, deşi este un prosper om de afaceri  a primit locuinţă. Nonşalant, Brăiloiu ne spunea că are şi el tot dreptul să beneficieze de o astfel de casă de la stat cu chirie mică.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: