Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta, supărat că Videanu a salvat SNLO

Premierul Victor Ponta a prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, două documente despre care a spus că privesc exporturi de energie electrică sub preţul pieţei, aprobate de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, el exprimându-şi convingerea că DIICOT şi DNA vor elucida acest caz.

În replică, Adriean Videanu a declarat că Ponta este lăutar, pentru că vorbeşte după ureche. Videanu a explicat că este vorba de acel mix de energie făcut în 2010 pentru a salva SNLO şi complexurile energetice Turceni şi Rovinari, ceea ce a dus la consumarea unui milion de tone de cărbune, stocurile fiind atunci arhipline. Mixul de energie a fost făcut între Hidroelectrica şi complexurile energetice, iar exportul s-a făcut prin Electrica, o companie de stat, a explicat Videanu, care i-a transmis lui Ponta că decizia de la acea vreme a fost luată la Târgu Jiu, iar dacă ar fi citit presa locală ştia despre ce este vorba.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: