Ponta va vota împotriva Guvernului „Dragnea 3”

După ce a fost dat afară din partid și a devenit criticul cel mai vocal al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta anunţă că va vota împotriva noului cabinet ce va fi condus de Vasilica Dăncilă. Deputatul de Gorj e convins că noul Executiv va fi, de fapt, „Guvernul Dragnea 3”, așa cum cele conduse de Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au fost „Dragnea 1” și „Dragnea 2”.

Fostul premier spune că atunci când conduce PSD primea constant de la Dragnea mesaje de susţinere și declaraţii din care reieșea că îl iubește, dar, între timp, politicianul din Teleorman a ajuns să aibă toată puterea din România la dispoziţie, Ponta fiind convins că actualul șef al PSD nu are „capacitatea intelectuală” pentru a conduce o ţară.

„Era un om mai ascuns, care îmi spunea cum mă iubeşte, cum mă sprijină, dar probabil că aşa e un anumit gen de politică, să îi împingi pe toţi pe scări. Treaba lui. Eu cred că domnul Dragnea nu are educaţia politică şi capacitate intelectuală de a conduce o ţară. Acum însă o conduce. Din punctual meu de vedere o conduce prost, motiv pentru care eu nu mai sunt membru PSD şi fac opoziţie. O să votez împotriva Guvernului Dragnea 3”, a menţionat Ponta pentru news.ro.  

Deputatul speră ca măcar al treilea guvern pe care PSD îl va susţine la putere să fie mai bun decât cele care au trecut până acum pe la Palatul Victoria, deși sunt slabe șanse ca dorinţa să i se îndeplinească. „Au fost două guverne foarte slabe, care au făcut foarte multe greşeli, amândouă conduse, într-un fel sau altul, cu influenţa domnului Dragnea. S-au luat nişte măsuri foarte proaste - faimoasa revoluţie fiscală - eu cred că de aia nu plânge nimeni după Tudose, că nimeni nu a uitat că Tudose a zis că se opune şi pe urmă a făcut revoluţia fiscală şi a distrus tot. Mai departe povestea cu salariile, că urmează să crească salariile şi în final nu au mai crescut. Deci două Guverne proaste: Guvernul Dragnea 1, Guvernul Dragnea 2. Sper ca Guvernul Dragnea 3 să fie mai eficient”, a mai menţionat Ponta.

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: