Ponta vinde locuinţele ANL cu minim 20.000 de euro

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a trimis târgujienilor care au primit o casă de la autorităţile locale o scrisoare, semnată de premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, în care le sunt prezentate facilităţile pentru a-şi cumpăra casa.

Plicurile au ajuns odată cu demararea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Locatarii sunt înştiinţaţi că pot cumpăra locuinţele şi chiar le sunt făcute oferte de nerefuzat. Avantajele sunt valabile până pe 31 iulie, mai transmit Ponta şi Dragnea. Oferta este că un mp costă 326 de euro fără TVA. În plus, cei interesaţi pot obţine o dobândă redusă la credit pentru achiziţionarea locuinţei. Dar, pentru cumpărarea casei prin credit trebuie să ai un avans de 5%. Cererea de cumpărare se depune la primărie, dar şi cererea de finanţare aprobată de bancă. Pentru a accesa un credit este nevoie de un venit lunar de minim 1.150 de lei. O garsonieră ar costa circa 19.000 de euro, un apartament cu două camere 26.670 de euro, iar cu trei camere 33.585 de euro.

Anul trecut Victor Ponta a inaugurat mai multe locuinţe pe strada Narciselor, dar au mai trecut câteva luni până să fie locuite. Ulterior, la prima ploaie puternică subsolul a fost inundat şi au apărut şi primele crăpături ale blocului.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: