Andreea Chiriţescu, colegă de platou cu actorii Cuzin și Mălăele

Experienţă de neuitat pentru tânăra actriţă a teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Andreea Chiriţescu. Aceasta a avut un rol în producţia „Moromeţii 2”, regizată de Stere Gulea, unde au jucat doi celebri actori din Gorj, Horaţiu Mălăele și Toma Cuzin.

Filmări pentru producţia „Moromeţii 2”, regizată de Stere Gulea, au avut loc sâmbătă şi duminică, în centrul Bucureştiului, unde traficul a fost restricţionat. Primele scene au fost filmate anul trecut, în septembrie, la Talpa, în judeţul Teleorman, unde a fost turnat şi primul film realizat de acelaşi cineast. Din distribuţia filmului fac parte Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Ana Ciontea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa şi Dorina Chiriac.

Un rol mai mic a avut și gorjeanca Andreea Chiriţescu. „Am stat 15 ore împreună pe platourile de filmare cu el, cu maestrul Stere Gulea! Am început proiectul Moromeţii II, pentru care îi mulţumesc! Pentru simplul fapt că a venit la mine, mi-a strâns mâna și mi-a spus «Bravo, mulţumesc pentru dubla asta!» mă înclin și sunt prea fericită!”, a scris tânăra actriţă pe pagina de socializare.

„Moromeţii 2” va avea premiera în cinematografele din România pe 9 noiembrie 2018, fiind distribuit de Transilvania Film.

Vizualizări: 2,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: