Popeangă: Dacă Diaconescu lua Oltchim, PP-DD era al doilea partid

Deputatul PSD Vasile Popeangă critică decizia lui Dan Diaconescu de a candida pe colegiul lui Victor Ponta. Ba mai mult, este convins că nu va reuşi să obţină mai mult de 5% din voturile gorjenilor. Pe de altă parte, susţine că dacă privatizarea Oltchim era o reuşită, PP-DD ar fi devenit al doilea partid parlamentar după PSD.

Rep.: Cum comentaţi anunţul lui Dan Diaconescu, că va candida pe acelaşi colegiu cu Victor Ponta?

V.P.: Este dorinţa unui om frustrat, ambiţios, care nu are nici cea mai mică şansă de câştig. A ratat cumpărarea Oltchim, iar acum oamenii îl vor asemăna cu Stoica de la Caritas. Nu va obţine nici măcar voturile angajaţilor de la Oltchim. În ceea ce priveşte candidatura lui Dan Diaconescu la Gorj, nu va crea nici un fel de surprize neplăcute USL-ului. Dan Diaconescu nu va reuşi să obţină mai mult de 5% din voturi.

Rep.: Credeţi că tot acesta scandal din jurul Oltchim i-a adus voturi sau nu?

V.P.:  Dacă lui Dan Diaconescu îi reuşea cumpărarea Oltchim, PP-DD era al doilea partid parlamentar. În situaţia de faţă sunt convins că acest partid nu va intra în Parlament.

Rep.: Despre ceilalţi candidaţi anunţaţi de PP-DD ce părere aveţi?

V.P.: Cred că mulţi dintre candidaţii anunţaţi de PP-DD la Gorj vor renunţa la a mai candida pentru că îşi vor da seama că nu au şanse şi că nu are rost să-şi risipească banii în campania electorală.

Rep.: Ce scor credeţi că va avea PP-DD la parlamentare?

V.P.: Eu nu îi dau nici un fel de şanse domnului Dan Diaconescu pentru că până la data alegerilor oamenii se vor convinge cine este cu adevărat Dan Diaconescu. Cred că va obţine între 5 şi 10%, pentru că, vă spun eu, cred că după eşecul de la Oltchim, PP-DD va avea aceiaşi soartă pe care a avut-o APR în 2000.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: