Popeangă spune că sunt mai mulţi Pasti în partid

Declaraţiile precum cele ale fostului primar de la Târgu-Cărbuneşti, Cristian Toader Pasti, împotriva actualului primar Mihai Mazilu, care ar putea fi susţinut de USL la alegerile din 2012, nu sunt izolate, crede deputatul Vasile Popeangă. Parlamentarul admite că sunt neînţelegeri în cadrul USL. Popeangă vrea să fie făcute sondaje de opinie în localităţile în care există disensiuni între organizaţiile PSD şi PNL pentru stabilirea candidaţilor la primării.  Popeangă îşi va spune păsurile în viitoarea şedinţă a conducerii USL Gorj. La rândul său, Cristian Toader Pasti a scăpat de sancţiuni în urma declaraţiilor făcute săptămâna trecută, dar Popeangă crede că sunt mai mulţi nemulţumiţi.

Cristian Toader Pasti a spus la Radio Infinit că a fost chemat să dea explicaţii atât de Florin Cârciumaru cât şi de Dian Popescu, precizând însă că discuţiile au fost „amicale”. De-acum înainte, fostul primar de la Târgu-Cărbuneşti va avea grijă, ca prin declaraţiile sale să nu încalce protocolul USL. Asta nu înseamnă că nu va mai vorbi, pentru că atunci, se întreabă Pasti, care-i diferenţa între el şi câinele său Oscar?

Dian Popescu, enervat atunci de declaraţia lui Pasti, crede acum că aceste este de neluat în seamă. „Nu este o declaraţie a unui lider important. Nu trebuie să luăm în seamă“, spune Dian Popescu despre Toader Pasti.

Deputatul PSD Vasile Popeangă susţine că situaţii similare celei de la Târgu-Cărbuneşti, în sensul că ar exista tensiuni între organizaţiile PNL şi PSD, există şi-n alte părţi ale judeţului, chiar şi-n colegiul său. De aceea, crede că ar trebui făcute sondaje de opinie în oraşele sau comunele cu probleme în stabilirea candidaturilor USL.

„Şi pe la organizaţiile din colegiul meu sunt lansate zvonuri, exact ceea ce Toader Pasti a răbufnit şi a spus, acelaşi lucru este şi la alte organizaţii. Problema principală este problema candidaturilor. Dacă se va face sondaj şi Pasti, daca va candida, are 10 la sută şi Mazilu are 40 la sută, atunci este clar“, spune Popeangă.  

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: