Popescu: Ştiam că Liviu Andrei este sondat pentru Consiliul Judeţean

Cosmin Popescu, deputatul PDL de pe Colegiul 3, nu dezvăluie încă dacă va candida sau nu pentru un ou mandat deşi colegul de partid Severus Militaru l-a dat ca şi candidat. Popescu a spus că va da un răspuns în aprilie. Cât despre sondajele făcute acum la PDL Gorj, acesta a spus că a fost surprins de sondarea lui Liviu Andrei la primăria Târgu Jiu.

Întrebare: Am văzut o declaraţie a domnului Severus Militaru, care spune că sunteţi susţinut în continuare. Cum comentaţi-

Îi mulţumesc lui Sever pentru declaraţiile făcute. Am înţeles că la ultimele întâlniri ale partidului s-a luat decizia de a susţine actualii parlamentari în actualele colegii. În ceea ce mă priveşte, o decizie de a candida sau nu, nu pot lua mai devreme de luna aprilie din mai multe motive. Primul. Aştept să văd cum va arăta legea electorală pentru că au început negocieri privind modalitatea de vot, redistribuire sau un vot ca la primar. Aştept hotărârea de guvern pentru a şti numărul de parlamentari la Gorj. Un parlament unicameral în acest an nu se poate, deci şi în 2012 vom avea parlament bicameral.

Câţi parlamentari ar trebui să fie în Gorj-

Nu se ştie încă. A fost o discuţie în Coaliţie să fie doi senatori pe judeţ. Deci noi rămânem cu acelaşi număr pentru că am avut doi. Dar trebuie să aşteptăm să vedem ce spune Curtea Constituţională.

Aţi mai participaţi la şedinţele PDL Gorj- S-a hotărât cine intră în sondaje pentru primăria Târgu Jiu.

Am participat la o şedinţă de Birou Permanent când au fost discutate chestiuni organizatorice, dar la aceea în care s-a vorbit despre primăria Târgu Jiu nu. Ştiu ce ştiţi şi dvs. Am rămas surprins de Liviu Andrei, eu ştiam că e sondat pentru Consiliul Judeţean, dar este posibil să fie sondat şi pe primărie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: