Popete: "România crapă și vouă vă arde de alegeri!"

"România crapă și vouă vă arde de alegeri! Unii țin de scaune, alții vor să le ia locurile! Sunteți toți la fel! Piese nefericite ale unui puzzle numit generic: România de azi! Cereți amânarea alegerilor, dacă vreți să mai aibă cine să vă voteze!", este mesajul lui Andrei Popete Pătrașcu, un gorjean implicat în mai multe proiecte civice în județ.

Acesta atrage atenția asupra faptului că lipsa locurilor la ATI face victime: "Un bărbat din Mediaş, infectat cu SARS-CoV-2, a murit sperând că se va elibera un pat de Terapie Intensivă. Primul caz! Vor urma și altele! Ghinion! Și de data asta parcă nu-l mai aud doar pe KWI, ci pe voi toți, aspiranții la un mandat în Parlamentul unei țări cu politicieni căzuți la examenul de bun simț!".

Vineri a fost prima zi cu peste cinci mii de infectări, dar cu toate acestea măsurile luate de autorități sunt aproape nule, în sensul că în anumite localități se închid restaurantele și atât.

Medicii și directorii de spitale fac apeluri disperate la luarea unor măsuri, pentru că nu mai sunt locuri, dar până acum doar au fost trimiși acasă pacienții cu simptome ușoare. (A.A.)

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: