Harta gunoaielor. Aplicație pentru strângerea deșeurilor din județ

Harta gunoaielor. Aplicație pentru strângerea deșeurilor din județ

Campania „Let’s Do It România”, de curățare a gunoaielor din întreg județul, se va desfășura altfel în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Vom prezenta locuitorilor din județul Gorj aplicația TrashOut, aplicație pe care o vor putea folosi pentru a carta zonele cu deșeuri pe care le identificăm prin județ. În momentul în care aceste zone vor apărea în aplicația platforma 4B, construită de „Let's Do It România!”, autoritățile din zonele respective urmează să fie notificate automat pentru a le curăța”, a anunțat Luis Popa, șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj.

În același timp, coordonatorii din fiecare județ vor merge pe data de 17 octombrie într-o anumită zonă a județului pentru a face un filmuleț cu deșeurile găsite acolo, dar și pentru a prezenta aplicația TrashOut, filmulețe ce urmează să fie postate pe rețelele de socializare.

„Let's Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. De 10 ani, „Let's  Do It, Romania!“ a implicat circa 2 milioane de voluntari în acțiuni de curățenie națională și zeci de mii de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.  

Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: