Primarul Ciocea și-a făcut planuri pentru pensie

Unul dintre cei mai populari primari din județul Gorj și-a făcut deja planurile pentru perioada de pensionare. Ion Ciocea, de la Bustuchin, proaspăt ales pentru un nou mandat de primar, își dorește să se retragă din viața politică și de la primărie peste patru ani. Vrea să se reprofileze pe agricultură și să înființeze o plantație de muri și, în același timp, să se ocupe și de șofran, condimentul exotic care este cultivat în localitate de câțiva ani.

Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, s-a decis deja. Susține că a făcut cam tot ce putea ține de un edil, mai are și alte proiecte în lucru și, după acest mandat, își dorește să se retragă.

Și-a făcut și planuri. La pensie, vrea să se ocupe de agricultură. „Este o cultură care arată și frumos și e și bănoasă. Prețul este foarte bun pentru cei care se ocupă de așa ceva. M-am îndrăgostit și eu de cultura asta. Când am timp, trec în fiecare zi în plantație. Și mie îmi place agricultura. De-abia aștept să treacă cei patru ani din noul mandat și apoi să îmi dea Dumnezeu sănătate, să mă ocup de muri și de șofran. Trebuie să faci ceva în viață și pensionar. Ca primar, se poate vedea, am lăsat destul după mine”, a spus Ciocea.

Ciocea a câștigat un nou mandat în fruntea localității Bustuchin, candidând din partea Partidului Pro România. 

Vizualizări: 1,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: