Portarul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a semnat cu Craiova

Portarul Denis Rusu, care a jucat în sezonul recent încheiat la ACS Viitorul Târgu Jiu, a ales să se despartă de fosta echipă. Acesta a semnat un contract valabil pe un an cu Universitatea Craiova unde a fost recomandat de fostul său antrenor, Flavius Stoican.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut şi unul dintre portarii echipei. Denis Rusu, despre care se spunea încă din sezonul trecut că a cerut rezilierea contractului şi că ar fi semnat cu o altă echipă. Acesta s-a prezentat la reunirea lotului celor de la Universitatea Craiova, formaţie cu care a semnat un contract pentru un an. Oltenii l-au adus în locul lui Andrei Marinescu, de care clubul din Bănie s-a despărţit recent. El va fi, cel mai probabil, un  portar „de lot”, pentru că oltenii au deja un portar al echipei naţionale, fostul pandur David Lazar, în lot.

Moldoveanul Denis Rusu are 31 de ani şi a mai jucat în România la Poli Iaşi şi la ACS Viitorul Târgu Jiu, de fiecare dată şi sub comanda antrenorului Flavius Stoican. De altfel, antrenorul originar din Drobeta Turnu Severin i l-a şi recomandat lui Mihai Rotaru pe goal-keeper-ul basarabean încă de când se afla la Târgu Jiu. La Universitatea Craiova a mai evoluat un alt portar din Republica Moldova, Neculai Calancea, între 2016-2018.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: