Juniorii luptători ai CSM debutează în competiţii oficiale

Cei mai mici dintre luptătorii care se pregătesc la CSM Târgu Jiu vor debuta în competiţiile oficiale pentru juniori. Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, sportivi pregătiţi de Mădălin Gorjanu, participă la CN de Lupte pe plajă-juniori 4.

Cei mai tineri luptători ai secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu vor debuta în competiţiile oficiale pentru juniori 4. Doi dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, vor lupta, în premieră, pentru CSM Târgu Jiu la finalele Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Lupte şi are loc în perioada 16-20 iunie, la Costineşti.

După doar câteva luni de antrenament a venit şi momentul mult aşteptat pentru micuţii luptători de la CSM Târgu Jiu. Aceştia vor concura, în premieră, într-o competiţie oficială, pentru clubul gorjean. Cei doi sportivi, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, vor intra în concursul rezervat juniorilor 4, la categoria de vârstă 11-13 ani. Nicolae Curcă va lupta la categoria 50 de kg, în timp ce Yanis Peciuc va concura la categoria 35 de kg. Mădălin Gorjanu, antrenor la secţia de lupte a CSM Târgu Jiu a declarat pentru site-ul CSM că acest concurs are ca obiectiv acomodarea micilor sportivi cu competiţiile: „Mă bucură faptul că CSM Târgu Jiu, putem spune, debutează cu juniorii în competiţiile oficiale. Este prima lor competiţie oficială ca sportivi ai CSM Târgu Jiu. Este o competiţie de lupte pe plajă, cu aptitundini specifice luptelor şi sunt sigur că va fi o bucurie pentru cei mici! Bineînţeles că un rezultat bun ar fi senzaţional, dar principalul obiectiv este ca ei să intre în competiţiile oficiale, să aibă meciuri oficiale şi să se bucure de aceste întreceri la malul mării”.

Aceasta este practic prima generaţie de luptători produsă de CSM Târgu Jiu sub îndrumarea antrenorului Mădălin Gorjanu. Pentru că această competiţie implică lupte pe nisip, s-a folosit pentru pregătire terenul sintetic al echipei Pandurii, care este parţial acoperit cu nisip şi granule din cauciuc.

Galerie foto



Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: