Craiova se reuneşte miercuri şi joi pleacă în Austria

Marinos  Ouzounidis va avea o serie de noutăţi la reunirea lotului Universităţii Craiova.  Vacanţa pentru jucătorii olteni se va încheia miercuri, când o parte dintre ei vor efectua vizita medicală, restul fiind programaţi pentru joi.

După reunirea de miercuri şi vizita medicală, joi, lotul deţinătoarei Cupei României va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria, la Neustift Im Stubaital, până pe 3 iulie. Oltenii vor reveni în Bănie, pentru ca o săptămână mai târziu să dispute Supercupa României, cu CFR Cluj. Două achiziţii certe are până acum Universitatea Craiova: portarul David Lazar, de la Astra Giurgiu şi mijlocaşul Alexandru Mărieş, de la Comuna Recea. Oltenii sunt în discuţii pentru aducerea unor fundaşi centrali, cele mai avansate tratative vizându-i pe Valerică Găman, de la Astra Giurgiu şi pe grecul Dmitris Chatziisaias, de la Caykur Rizespor, aşa cum a anunţat ProSport.

Dar Marinos Ouzounidis va avea parte de mai multe figuri noi la revenirea la lucru, fiindcă la Universitatea Craiova revin câţiva dintre jucătorii împrumutaţi altor formaţii în sezonul precedent. Astfel, brazilianul Gustavo Vagenin (29 de ani) se întoarce încă o dată în Bănie, după ce acum 3 ani a fost vândut în China, la Liaoning Whowin, iar acum un an a fost împrumutat în Emirate, la Ajman.

Un alt jucător care are contract cu gruparea din Bănie şi a fost împrumutat este bulgarul Antoni Ivanov (25 de ani), care a fost trimis în iarnă la FC Voluntari, pentru care a marcat 3 goluri şi a oferit un assist.

Un alt mijlocaş aşteptat să revină la Universitatea Craiova este Stephan Drăghici (23 de ani), care a jucat la FC Argeş în sezonul trecut, marcând 2 goluri în 27 de partide. În sfârşit, atacantul Jovan Markovic se va întoarce în Bănie, după ce a fost împrumutat anul trecut la Academica Cinceni. 4 goluri şi 2 pase decisive în 13 meciuri a contabilizat atacantul de 20 de ani pentru ilfoveni. În schimb, căpitanul Nicuşor Bancu, precum şi Paul Papp vor rata pregătirea de vară, din cauza accidentărilor suferite pe finalul sezonului trecut.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: