Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Post de secretar de comună, scos la concurs

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Aninoasa, judeţul Gorj.

Cei interesați să participle la concurs trebuie să abă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, candidații trebuie să aibă și vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

29 mai este termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs. Selecția va debuta în data de 11 iunie, cu proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior candidaților.

Vizualizări: 3,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: