Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Câștig de cauză pentru Narcisa Cristea

Directorul economic al Primăriei Târgu Jiu, Narcisa Cristea, a câștigat în primă instanță procesul prin care a cerut suspendarea executării raportului prin care primarul Marcel Romanescu i-a evaluat activitatea pe 2018 ca fiind nesatisfăcătoare.

“Suspendă executarea raportului de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantei, aferent perioadei 01.01.2018-31.12.2018, până la soluţionarea definitivă a cauzei. Executorie de drept”, arată decizia judecătorilor de la Tribunalul Gorj, pronunțată pe 9 mai. Aceasta poate fi atacată cu recurs în cinci zile.

Și șefa de la Urbanism, Ermina Pasăre, a obținut zilele trecute o hotărâre similară. Pasăre și Cristea sunt în concediu medical, altfel ar fi fost demise în baza calificativului “nesatisfăcător” dat de Romanescu. (M.M.)

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: