Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă o amânare pentru Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat pe portalul de licitații publice că termenul până la care pot fi depuse oferte pentru proiectarea Drumului Expres Craiova - Târgu Jiu este de 17 mai, ora 15.00, nu 3 mai cum s-a anunțat inițial. Totul este pus pe seama unei erori.

Lucrarea este estimată la 26,2 milioane de lei. Potrivit anunțului de licitație, doar pentru realizarea studiului de fezabilitte sunt alocate 24 de luni. Cei care vor face studiul de fezabilitate vor trebui să propună trei trasee posibile, fiind posibil ca drumul expres să fie via Târgu Cărbunești sau via Rovinari.

“Traseul actual principal ce realizează legătura între Craiova și Târgu Jiu este asigurat de DN6 (E79) Craiova-Filiași-Târgu Jiu, pe tronsonul Filiași-Târgu Jiu un traseu cu câte o bandă de circulație pe sens și cu un trafic foarte ridicat, cu sectoare pe care este atinsă capacitatea de circulație a drumului. Cea mai mare parte a infrastructurii pe acest tronson are o stare tehnică defavorabilă – 60% din traseu este la standard de drum cu o singură bandă de circulație pe sens”, scrie în caietul de sarcini care însoțește licitația.

Vizualizări: 2,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: