Post recâștigat de un fost șef din CE Oltenia

A dat Complexul Energetic Oltenia în judecată și a cerut să fie reintegrat pe vechiul post. Este vorba despre un fost șef de la Cariera Roșia.

Nicolae Argint a deschis acțiunea în instanță în luna februarie a acestui an, având ca obiect „contestație decizie modificare unilaterală contract de muncă”. Luni, 19 aprilie, Tribunalul Gorj a dispus reintegrarea acestuia pe funcția deținută anterior. Plus acordarea de despăgubiri bănești.

„Admite acţiunea. Anulează decizia nr.95/413/07.01.2021 emisă de pârâta S.C.E. Oltenia S.A. Dispune reintegrarea reclamantului pe funcția deţinută anterior. Obligă pârâta să plătească reclamantului diferenţele dintre drepturile salariale aferente funcției deținute anterior și drepturile salariale efectiv acordate ca urmare a intervenirii deciziei nr. 92/413/07.01.2021, indexate, majorate și actualizate, de la data de 08.01.2021 și până la reintegrarea efectivă pe funcția deținută anterior”, se arată în minuta sentinței.

Compania are la dispoziție 10 zile pentru a formula apel.

Anul trecut, înainte de mult trâmbițata reorganizare și schimbare de șefi, Nicolae Argint figura ca director adjunct la Cariera Roșia.

Galerie foto


Vizualizări: 7,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: