Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poştaşul implicat în frauda de la Şomaj, suspendat

Sergiu Cârstea, poștașul implicat în frauda de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, nu mai lucrează la Oficiul Județean de Poștă. Conducerea instituției a anunțat că acesta are contractul de muncă suspendat pentru că implicarea lui în aceste fraude a fost confirmată. ”Factorul poștal Sergiu Cârstea este implicat în această fraudă, în acest moment este în curs de cercetare și are contractul de muncă suspendat”, a declarat Ana Purcăreanu, directoarea Oficiului Județean de Poștă Gorj. Aceasta spune că poștașul va fi cercetat penal imediat după ce organele abilitate vor stabili valoarea prejudiciului creat. ”Se va verifica cum a fost posibil să facă achitarea, cui a făcut achitarea și așa mai departe. Am stat de vorbă cu el dar nu a comentat absolut nimic, nu a spus de ce a făcut astfel de fapte”, a adăugat Ana Purcăreanu.

Sergiu Cârstea, în vârstă de aproape 50 de ani, lucrează de 22 de ani la Oficiul Județean de Poștă Gorj. Acesta este acuzat că împreună cu Damian Horcea, directorul AJOFM Târgu Jiu găsit spânzurat în propria-i locuință, a încasat ilegal prime de instalare de 35 de milioane de lei vechi în numele a zeci de șomeri.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: