Posturi libere la o primărie din Gorj

Primăria Orașului Turceni organizează un concurs pentru ocuparea a trei funcții vacante în cadrul compartimentului Centru de zi pentru copii.

 

Este vorba despre un post de psiholog practicant, un asistent social și un educator specializat debutant. Posturile presupun perioadă nedeterminată.

Cei care doresc să aplice pentru postul de psiholog, trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare în domeniul psihologiei, atestat de liberă practică eliberat de Colegiul psihologilor din România și minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

Pentru postul de asistent social, candidaţii trebuie să prezinte diploma de licenţă în domeniul asistență socială, atestatul de liberă practică eliberat de Colegiul asistenților sociali din România și să aibă cel puțin un an vechime în specialitatea studiilor.

Candidaţii care aplică pentru postul de educator necesită doar studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat şi certificatul de absolvire a unui curs de educator specializat.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 martie, ora 15:00.

Proba scrisă va avea loc pe data de 17 martie, iar proba interviu pe data de 22 martie.

Vizualizări: 2,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: