Posturi vacante de consilieri școlari

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică. Posturile sunt cu normă întreagă, pe perioadă determinată.

Astfel, un post de profesor consilier școlar este disponibil pentru Școala Gimnazială Nr. 2 Motru + Școala Gimnazială „Mazilu Vipie Gheorghe” din Cătunele + Școala Gimnazială Samarinești + Școala Gimnazială Văgiulești.

Celelalte trei posturi sunt disponibile în licee. Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj caută un profesor consilier școlar pentru elevii de Colegiul Național „Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești + Școala Gimnazială Scoarța + Școala Gimnazială Săcelu. De asemenea, un post este disponibil pentru Liceul Teologic Târgu Jiu + Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, iar un altul pentru Liceul Tehnologic Turburea + Școala Gimnazială nr.1 Andreești din comuna Vladimir + Școala Gimnazială Aninoasa.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 2-16 octombrie, până la ora 15.30. Pot participa la concurs absolvenți (cu sau fără experiență în domeniul postului) ai învățământului superior cu specializările detaliate în Centralizatorul privind disciplinele de învățământ, domeniile și specializările, probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învățământul preuniversitar.

 „Centralizatorul și programa valabilă pentru concursul din 2020 pentru disciplina Consiliere psihopedagogică se găsesc pe pagina web http://titularizare.edu.ro/2020 și pe site-ul www.cjraegorj.ro”, anunță Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Proba scrisă are loc pe 23 octombrie.

Vizualizări: 3,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: