PP-DD aduce schimbarea la Baia de Fier

Gheorghe Caralicea este candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu la Primăria Baia de Fier. Aceasta este prima localitate din Gorj în care va poposi în această dimineaţă fondatorul partidului, Dan Diaconescu. Este un semn clar că Gheorghe Caralicea a devenit, printr-o campanie din om în om, un favorit al electoratului pentru funcţia de primar. Actualul primar, Constantin Mihuţescu, s-a remarcat în ultimii ani mai mult prin aroganţă decât prin muncă.

Gheorghe Caralicea, candidatul PP-DD la primăria Baia de Fier, s-a întors din Italia pentru a câștiga funcția de primar. Deși trăiește de 15 ani într-o lume mult mai civilizată, Caralicea este dispus să renunțe la viața dusă printre străini pentru a schimba comuna natală Baia de Fier.

Caralicea vrea să facă la Baia de Fier un târg săptămânal de produse tradiționale. ”Vreau înființarea unui târg săptămânal pentru a reda băieșenilor din savoarea anilor trecuți, un târg unde să-și vândă produsele, să fie încurajați să crească animale, să cultive, să vândă”, a spus Caralicea.

„Trebuie un nou dispensar sanitar modern, cu cabinet de pediatrie pentru cei mici, cabinet de recoltare analize medicale pentru ca oamenii să nu se mai ducă până la Târgu Jiu să-și ia analizele. Trebuie să dezvoltăm această ramură aici la noi în comună”, a adăugat candidatul PP-DD.

Şi candidatul PP-DD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Mihai Prunariu, are în programul său proiecte menite să creeze locuri de muncă la Baia de Fier. Este vorba de sprijinirea investitorilor care vor să exploateze resurse minerale, a fermierilor, dar şi realizarea prin parteneriat public-privat a unor întreprinderi mici pentru prelucrarea lânii, a cărnii şi produselor lactate, a ciupercilor şi fructelor de pădure.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: