Prădat în salonul de spital

În data de 10 august 2012, ora 07:10, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112, de către M.T.M., de 32 ani, din comuna Drăguţeşti, cu privire la faptul că, aflându-se internat într-un spital din municipiu, în noaptea de 09/10.08.2012, în intervalul orar 01:00–02:00, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, pe care l-a lăsat nesupravegheat pe o noptieră în incinta salonului.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au stabilit că suspect de comiterea furtului este M.G., de 41 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj.

În data de 11 august a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii l-au identificat pe suspect într-un bar situat în Piaţa 9 Mai. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Tot cu ocazia depistării, poliţiştii au găsit asupra suspectului şi un cuţit tip "briceag", pe care acesta îl purta, fără drept, în incinta localului de alimentaţie publică. „Arma albă” a fost confiscată de către poliţişti.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în prezent este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, respectiv port, fără drept,  al cuţitului.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: