PRECIZARE

Referitor la articolul: „Peste 400 de salariaţi ai CE Turceni ar putea ieşi la pensie“, vă comunicăm următoarele:

Complexul Energetic Turceni a angajat Casa Judeţeană de Pensii Gorj pentru a verifica condiţiile de pensionare (la limită de vârstă, cu aport de grupă, condiţii deosebite şi speciale de muncă, anticipată…), stagiul de cotizare realizat şi procentul de diminuare a pensiei în cazul pensiilor anticipate parţial, conform legislaţiei în vigoare.

Verificarea se va efectua asupra salariaţilor născuţi înainte de 1950 (bărbaţi), respectiv înainte de 1955 (femei), consemnându-se aceia care îndeplinesc condiţii de pensionare până în anul 2015, în scopul stabilirii politicii de resurse umane pe termen mediu.

Numărul de 421 salariaţi nu reprezintă, în niciun caz, persoanele pensionabile în 2009 sau în perioada imediat următoare.

Această evidenţă va permite societăţii să promoveze o politică de personal care să confere siguranţă în desfăşurarea activităţii viitoare.

Deoarece articolul  publicat a lăsat loc pentru o interpretare neconformă cu realitatea, vă rugăm să reveniţi asupra subiectului, prin publicarea comunicatului de mai sus.

Cu stimă,

DIRECTOR GENERAL,                                            DIRECTOR RULRP,

      Marian Motocu                                                     Ion Răuţ

Vizualizări: 45

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: