Prefect: Cele mai multe petiții au fost din zona sălilor de jocuri de noroc

Rata de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori a scăzut în municipiul Târgu Jiu. Acest lucru a dus la ridicarea anumitor restricții impuse în urmă cu două săptămâni. Restaurantele, sălile de joc și cinematografele au fost redeschise, urmând să funcționeze la 30% din capacitate.

Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, spune că portul măștii rămâne obligatoriu, magazinele se închid de la ora 21:00, iar deplasarea este restricționată începând cu ora 23:00. Prefectul a primit și petiții, cele mai multe din zona sălilor jocurilor de noroc.

”La nivel de județ stăm bine, dar și în Târgu Jiu cu o incidență de 1,73 la mia de locuitori. Astfel, se ridică anumite restricții. Teatrele, restaurantele, sălile de joc și cinematografele sunt deschise, dar vor funcționa cu 30% din capacitate. Portul măștii este obligatoriu, deplasarea restricționată pe timpul nopții, iar magazinele se închid de la ora 21:00. Cele mai multe petiții au venit din zona jocurilor de noroc”, a spus prefectul Pistol.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: