Prefect: Sunt două sindicate într-o continuă luptă

Prefectul de Gorj a fost din nou într-o vizită la Serviciul de Ambulanță. Corneliu Răducan Morega spune că sunt două sindicate care se află într-o continuă ceartă. ”O căruță nu poate merge înainte câtă vreme cât unul trage într-o parte, iar altul în cealaltă parte” mai spune prefectul.

Trimisul guvernului în teritoriu mai spune faptul că astfel de neînțelegeri dintre sindicate au plecat de la un management defectuos.

”M-am întâlnit cu toți ambulanțierii, cu medicii și asistenții. Sunt multe probleme, iar din punctul meu de vedere, acest lucru se întâmplă din cauza managementului defectuos. Am mai constatat faptul că sunt două sindicate care se află într-o luptă la baionetă. O căruță nu poate merge înainte câtă vreme unul trage într-o parte, iar altul în cealaltă parte. Cele două sindicate ar trebui să își dea mână, iar orgoliile personale, nu cred că își au locul”, a spus prefectul de Gorj.

Salariații de la Ambulanță s-au mai plâns de faptul că sensurile unice de pe strada Progresului și 22 Decembrie îi fac să piardă minute bune în trafic.

”Ca o primă problemă sunt acele acele sensuri unice de pe cele două străzi, 22 Decembrie și Progresului. Mi s-a spus că pierd cel puțin 10  minute în acele sensuri unice. Am identificat o modalitate în acest sens prin parcarea blocurilor de acolo. Am să discut cu primarul Romanescu și încercăm să rezolvăm această problemă. Cei de acolo au multe probleme”, a mai spus Răducan Morega.  

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: