Prefecţii prinşi cu „copiuţe“ la examen

Fostul perfect, Victor Banţa, a declarat că examenul pentru postul de prefect nu a fost corect. Acesta a adăugat că a văzut prefecţi care au copiat şi nu li s-a atras atenţia. Coincidenţă sa nu, pe un site a apărut un filmuleţ în care un prefect din ţară copiază. Mai mult decât atât,  Banţa a spus că şi prefectul Ion Florescu a ieşit la un moment dat afară, pentru 5 minute, ceea ce creează suspiciuni.

Nu numai elevii copiază la examene ci şi prefecţii! La concursul pentru prefect s-a copiat chiar sub ochii comisiei de evaluare.  Asta susţine Victor Banţa care spune că a văzut cu ochii lui prefecţi care au copiat şi nimeni nu a zis nimic.

A copiat si prefectul Florescu?

Victor Banta susţine că i s-au pus beţe în roate cât de mult s-a putut,  comisia de examinare ţinându-l minute bune în sală, iar prefectul Florescu a ieşit după 5 minute. Fostul prefect Banţa spune că incorectitudinea examenului este evidenţiată de faptul că mulţi candidaţi au copiat sub nasul comisiei. Lucru demonstrat de un filmuleţ postat pe Youtube in care se vede clar cum unul dintre prefecţi a copiat.

Victor Banta nu exclude posibilitatea ca şi prefectul de Gorj, Ion Florescu să fi apelat la aceeaşi metodă. Motivul pentru care Banţa susţine acest lucru este că prefectul a ieşit din examen pentru a merge la baie.

Prefectul de Gorj Ion Florescu spune că nu a văzut pe cineva copiind, dar nici nu s-a uitat atent pentru că nu l-a interesat acest lucru”. Singurul meu interes a fost să termin cât mai repede subiectele şi să le fac corect. Şi dacă Banţa spune că s-a copiat, de la el ne putem aştepta la orice“, spune Florescu.

Victor Banţa a scris 18 pagini

Banta aşteaptă rezultatele cu nerăbdare si este sigur ca el va fi noul prefect de Gorj, pentru ca a fost foarte pregătit. „Am ieşit ultimul din sală şi am scris 18 pagini. Domnul Florescu a ieşit înaintea mea. Eu consider ca am fost foarte bine pregătit si nu exclud posibilitatea să ajung din nou prefect“, a spus Banţa.

Concurenţii ar trebui să afle astăzi rezultatele oficiale ale examenului, deşi au fost persoane care au spus că cei doi subprefecţi au obţinut peste 8 în timp ce Banţa a luat doar 7.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: