Se caută asistent medical generalist

Primăria Comunei Bălești, județul Gorj, organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției vacante de asistent medical generalist, gradul profesional principal – Compartimentul Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ. Postul presupune perioadă nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/ 1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare (specializarea asistent medical generalist); să dețină certificat de grad principal sau adeverință care atestă că a obținut gradul principal; să aibă certificat de membru – Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; să dețină aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist – principal,  în termen de valabilitate și adeverință eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate, în vederea participării la concurs de ocupare post; să aibă vechime ca asistent medical generalist – minimum 5 ani; să dețină asigurare de răspundere civilă profesională a personalului medical, în termen de valabilitate.

Dosarele se depun până la data de 12 decembrie, ora 16:00. Concursul se va desfășura astfel: pe data de 21 decembrie 2022, ora 10.30: proba scrisă și pe data de 27 decembrie 2022, ora 10.30: proba interviu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: