Prefectul a trimis Corpul de control la ITM Gorj. Concluzii secrete!

Două instituţii publice din Gorj au ajuns la instanță. Este vorba despre Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) și Instituția Prefectului. Neînțelegerile par să fi apărut după ce, la finele anului trecut, prefectul Gheorghe Paraschivu și-a trimis corpul de control la instituția condusă de George Romanescu. În urma verificărilor efectuate, Corpul de Control al Prefectului a dispus nişte recomandări pentru șeful instituției, recomandări care nu i-au căzut bine managerului care cere acum ca instanța de judecată să anuleze recomandările făcute.

Cele două instituţii vor să ţină departe de ochii opiniei publice recomandările dispuse de Corpul de Control. Reprezentanţii Instituţiei Prefectului au refuzat să spună public ce s-a constat în raportul de control, precizând doar că este vorba despre nişte recomandări pe linie de management și că nu s-au dispus sancţiuni sau alte lucruri mai grave. ”Dat fiind faptul că este un proces pe rolul instanţelor de judecată, nu putem face alte precizări”, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului.

Nici șeful ITM Gorj, George Romanescu, nu a dorit să spună în ce au constat recomandările făcute de Corpul de Control. ”Este vorba doar de niște recomandări făcute de Corpul de Control, pe care eu, conducător de instituție, împreună cu juristul am considerat că nu sunt fundamentate și ca atare am cerut în instanță, să decidă instanța dacă sunt sau nu corecte”, a spus George Romanescu, inspector șef la ITM Gorj.

Vizualizări: 1,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: