Prefectul Andrei şi-a făcut ziua pe moşia unui liberal

Complexul turistic de la Ţicleni deţinut de liberalul Dian Popescu, a fost locul ales de prefectul judeţului Liviu Vasile Andrei de a-şi serba onomastica, pe 1 ianuarie. Patronul localului a spus că petrecerea dată de Andrei a fost subţire, ca a unui bugetar. Prefectul nu a fost găsit pentru a povesti cum s-a distrat.

 

Prefectul Vasile Andrei a trecut de la petrecerea de Revelion la cea dată cu ocazia Sfântului Vasile. Sursele au spus că, la petrecerea prefectului au fost circa 70 de persoane. Contactat telefonic, prefectul nu a fost găsit pentru a ne povesti ce cadouri a primit, cine au fost invitaţii săi şi cum s-au distrat.

Patronul Complexului de la Ţicleni a fost cel care a dat câteva detalii despre cheful lui Andrei. Acesta a spus că prefectul a avut un chef de bugetari, „subţire, subţire“. „Nu ştiu foarte multe că eu sunt patronul, nu eu am organizat ci şefa de sală. Oricum, a fost un chef subţire, subţire, ca de bugetari. Mai mult au dansat. Nu ştiu ce meniuri au avut. Am trecut doar să-i zic la mulţi ani pentru că aveam nişte invitaţi de la Bucureşti“.

Întrebat despre meniurile pe care sărbătoritul le-a oferit invitaţilor, Dian Popescu a spus că nu a fost mare lucru. Acesta a adăugat că ar fi interesant să vedem ce serveşte la ziua lui. „Bugetarii sunt săraci, nu au bani. Eu personal mănânc caviar, fructe de mare, toate acestea. La ziua mea cu certitudine vor fi pe masă. O să vă invit să vedeţi cheful meu“, a încheiat Dian Popescu.

Partidul Democrat Liberal şi Partidul Naţional Liberal vor începe săptămâna aceasta discuţiile pentru o colaborare pe plan local.  

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: