Concurs pentru şefia spitalului. Capotă se mai gândeşte

Se pun la punct ultimele detalii privind concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Directorul interimar Gigel Capotă nu este convins că se va înscrie în competiţie. Va candida doar dacă va reuşi să semneze un contract bun cu Casa de Asigurări de Sănătate Gorj.

Concursul pentru postul de manager va avea loc la jumătatea lunii martie. „Regulamentul va fi publicat zilele acestea. Cred că pe data de 15 martie va avea loc concursul conform calendarului discutat cu colegii mei”, a anunţat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Gigel Capotă ocupă postul de manager interimar de la începutul lunii decembrie 2017. Susţine că nu se va înscrie în competiţie decât după ce va semna contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. „Până atunci, mai am timp să mă gândesc şi am multe de rezolvat. Sunt foarte multe probleme pe care trebuie să le rezolv. Principala mea preocupare este să nu existe disfuncţionalităţi privind achiziţionarea materialelor sanitare, a dezinfectanţilor şi acordarea salariilor. Eu am decis, împreună cu colegii mei, din Comitetul Director, să facem o comisie şi să analizăm împreună cu fiecare şef de secţie şi să pregătim foarte bine contractul cu Casa. Dacă nu asigurăm un contract bun, nu are rost să mă gândesc eu vreodată că voi participa la concursul pentru postul de manager”, a fost explicaţia lui Gigel Capotă.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: