Prefectul îl vrea pe Drăguşin la Corpul de Control

Prefectul de Gorj, Alin Văcaru, spune că ar fi un câştig pentru instituţia pe care o conduce ca liberalul Virgil Drăguşin să ocupe postul de consilier rămas vacant în cadrul Corpului de Control. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut ministerului de resort un transfer pe acest post. Astfel, Drăguşin ar putea să fie mutat de la Direcţia Agricolă, acolo unde este economist. 

Postul de consilier în cadrul Corpului de Control a fost obţinut de liberali în urma unei înţelegeri cu social-democraţii, care şi ei la rândul lor au fost de acord cu promovarea lui Mihai Gherghe în Consiliul Local Târgu Jiu. Prefectul Alin Văcaru spune că l-ar vrea în echipa sa pe Drăguşin. „Noi am făcut demersurile la Ministerul Afacerilor Interne să vedem dacă ne permit să ocupăm acest post prin transfer. Aşteptăm răspunsul. Dacă nu se poate prin transfer o să scoatem prin concurs. Dacă se poate prin transfer o să încercăm să găsim o persoană foarte bine pregătită care să ne ajute. Şi domnul Drăguşin este o persoană bine pregătită, dar nu ştiu dacă el va fi varianta. În primul rând trebuie să accepte dumnealui, trebuie să-i propunem şi noi, vom vedea. Cu Virgil Drăguşin am lucrat foarte bine şi eu cred că ar fi un câştig pentru instituţia noastră dacă dumnealui ar dori şi o să primim acordul de la minister”, a spus prefectul de Gorj, Alin Văcaru.

De cealaltă parte, nici Virgil Draguşin nu exclude posibilitatea ca în curând să presteze activitate în cadrul Prefecturii. „Viaţa ne poate oferi orice. Eu nu am resentimente faţă de nimic şi cred că sunt lucruri pe care le pot înţelege destul de bine şi le pot executa cu destul de multă pricepere. Nu este cazul, nu am discutat pe această temă”, a precizat Virgil Drăguşin la un post de radio local.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: