Premiată pentru restructurarea CE Oltenia

Doamnele din sectorul energetic au fost premiate la cea de-a șasea ediţie a Galei Focus Energetic. Evenimentul a avut loc luni, 14 iunie, la hotel Athenee Palace Hilton.

Potrivit organizatorilor, au fost acordate diplome de excelenţă „pentru cele mai importante realizări în domeniul energetic şi al celor cu impact asupra acestuia în care doamnele au avut un rol important”, fiind evidenţiat, astfel, aportul pe care reprezentantele sexului frumos îl aduc în dezvoltarea sectorului energetic românesc. Una dintre diplome a ajuns în posesia Lăcrămioarei Diaconu-Pințea, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Aceasta a primit premiul de excelență pentru „Implicarea în asigurarea securității energetice a țării, prin restructurarea CEO”. Premiul i-a fost înmânat de către președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senat, Lorant Antal.

Absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci din cadrul ASE București și a unui program MBA în cadrul Universității de Economie din Viena, Lăcrămioara Diaconu-Pințea are o experiență de peste 20 ani în sectorul petrol-energie, în țară și străinătate.

Pințea a ajuns în Directoratul CE Oltenia în urmă cu un an, gestionând una dintre cele mai complicate restructurări din energia românească. Vorbim de 20% din producţia de energie a României și de peste 12.000 de locuri de muncă directe.

Nu de puține ori, sindicaliștii CE Oltenia s-au arătat nemulțumiți de modul în care Pințea comunică pe tema reorganizării companiei și ce înseamnă, de fapt, restructurarea pentru miile de angajați ai companiei.

Vizualizări: 5,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: