PREMIERĂ: Nuntă cu capul în cer și picioarele pe pământ

Doi tineri artiști se vor căsători la înălțime, la cota 1900, în zona montană Rânca. Actorul Matei Șorop, ce a colaborat cu Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, se va cununa cu aleasa inimii sale sâmbătă, pe platoul de lângă Vârful Păpușa. Evenimentul este unul inedit pentru județul Gorj, iar momentul va fi savurat prieteni și de turiștii din stațiune.

Cei doi artiști, Matei și Mădălina, care locuiesc în Deva, se vor cununa sâmbătă, 17 martie, de la ora 13.00. Matei Șorop este colaboratorul Teatrului de Artă din Deva și a contribuit și la realizarea unor piese la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, cum ar fi ”Fata din lift”, care a reprezentat și o sursă de inspirație. ”Ideea ne-a venit în timp ce mergeam vara pe Transalpina. A fost ceva spontan, având în vedere că suntem amândoi pasionați de munte. Am apreciat frumusețea locului și am vrut să fim excentrici până la capăt. Am vrut o nuntă cu capul în nori și cu picioarele pe pământ”, spune târgujianul Matei Șorop.

Cei doi s-au cunoscut la Deva. ”Ne-am cunoscut în Deva, ea fiind pasionată de teatru. Ea a lucrat și un timp la teatru”, mai spune Matei. Mădălina, viitoarea sa soție, a terminat design grafic la Timișoara și a avut o bursă în Portugalia, unde a făcut terapie cu copiii autiști prin design. Acum tânăra lucrează la o carte de povești cu ilustrații realizate de ea.

Nașul, actor la teatrul din Târgu Jiu

Nașul celor doi va fi actorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Pompiliu Ciochia, cel care a pus în scenă piesa ”Fata din lift”. Cel care va oficia căsătoria pe pârtia de pe Vârful Păpușa este primarul din Baia de Fier, Constantin Mihuțeascu. ”Este vorba despre o cununie civilă ce va avea loc în Stațiunea Rânca, pe platoul de la Păpușa, la aproximativ 1900 metri. Pentru asta am obținut aprobare de la primarul din Baia de Fier. Dânsul o să vină să oficializeze cununia acolo. Există o coregrafie specială ce poate fi urmărită de turiștii din Rânca înainte atât înainte de telescaun, cât și acolo sus”, spune actorul Pompiliu Ciochia.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: