Premierrentacar.ro, firma care asigura transport confortabil in concedii

E vara si in multe dintre zile se anunta cod rosu sau portocaliu de canicula. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casele lor si sa nu iasa decat dimineata si seara, echipati corespunzator si mai ales sa se hidrateze.

Dar ce fac cei care si-au facut deja rezervarea pentru iulie si au de parcurs sute de kilometri de la domiciliu pana in orasul sau statiunea in care doresc sa isi petreaca vacanta? Unii pleaca la drum, chiar si cu copii, fara climatizare, aceasta fiind o greseala mare. Sub razele solare de foc, mai ales daca masina mai este si neagra, cei din masina se vor simti ca intr-un cuptor. Va fi ca si cum parintii si copii au fost incuiati in sauna si nu pot iesi din ea decat dupa cateva ore.

Aerul conditionat din masina in zilele caniculare reprezinta gura aceea de oxigen din situatiile critice despre care discuta toti oamenii. Multi posesori de masina se incumeta sa plece cu familia in concediu, pe distante foarte mari, cu toate ca nu au aer conditionat, motivand ca vor deschide toate geamurile. Solutia nu este eficienta fiindca:

-aerul cald de afara intra in masina si nu are mereu efectul dorit;

-simultan cu aerul de afara, in masina pot intra si insecte daunatoare, praf si microbi. O albina sau o viespa daca intra, reprezinta o amenintare pentru cei din masina, insecta poate distrage atentia soferului si se poate produce un accident grav.

Pentru astfel de situatii exista insa Premierrentacar.ro sa le ofere oamenilor transport autonom si confortabil in concedii, fiindca aerul conditionat este functional la toate masinile care alcatuiesc flota moderna a companiei, disponibila pentru inchiriat.

O masina veche, care nu este la punct va face multe probleme, chiar daca este masina personala si din cauza ei concediul poate fi ratat, de aceea este recomandabil sa se inchirieze o masina care este  atent verificata intotdeauna inainte de plecarea in cursa.

Masina poate fi rezervata atat telefonic, cat si online, iar cu ea se poate parcurge un numar nelimitat de kilometri. O echipa de profesionisti se afla la dispozitia celor care vor sa inchirieze o masina, atat in ceea ce priveste comunicarea cu potentialul client, cat si in ceea ce priveste livrarea autoturismului sau luarea acestuia in primire. De asemenea, persoana care inchiriaza masina primeste asistenta rutiera de cate ori solicita acest serviciu.

Clientii care inchiriaza pentru prima data trebuie sa stie ca primesc reduceri semnificative la rezervarea telefonica si la plata cash.

Masinile poseda asigurarile necesare si autorizatiile, prin urmare cei care le inchiriaza nu au aceasta grija. Pe site sunt afisate preturile in functie de numarul de zile, putandu-se observa cu usurinta ca tariful pentru o zi scade, pe masura ce numarul zilelor de inchiriere creste.

Exista si un calculator online care permite aflarea pretului in functie de numarul de zile, de solicitarea ca masina sa fie livrata intr-un anumit loc, de marca masinii si de numarul de locuri al acesteia.

Clientii care au inchiriat  masini de la compania Premierrentacar.ro  au evaluat cu numarul maxim de stele calitatea serviciilor, subliniind faptul ca masinile erau perfect curate si ca nu s-au defectat in timpul inchirierii.

La Premierrentacar.ro  fiecare client gaseste masina de care are nevoie. In garaj se afla atat masini micute si delicate de oras, cat si masini puternice de teren sau masini de lux. Cele mai mari au spatiu mai mult si pentru bagaje. Se pot inchiria masini si pentru grupurile de turisti care vin in tara.

Masinile pot fi inchiriate de catre bucurestenii care stau departe de aeroport, solicitand livrarea la domiciliu in schimbul unei taxe, dar si de catre turistii straini care viziteaza Romania, mai ales ca informatiile de pe site sunt disponibile si in limba engleza.

Si romanii aflati in tranzit prin Bucuresti sau veniti cu avionul din orasele transilvanene pot inchiria o masina.

Cand masina personala nu corespunde standardelor legale si de confort pentru a circula pe drumurile publice este bine sa fie dusa la reparat, iar detinatorul ei sa inchirieze o masina foarte buna. Preturile sunt accesibile, iar anumite masini sunt noi, in plus, persoana care isi doreste o anumita marca de masina poate sa o inchirieze inainte de a o cumpara.

Un serviciu interesant pe care compania de inchirieri masini prezentata mai sus il pune la dispozitia celor care au nevoie de el il reprezinta inchiriarea masinii cu sofer. Soferii au o pregatire excelenta, sunt rabdatori si discreti, prin urmare un concediu adevarat se face atunci cand familia se poate plimba unde doreste, are la dispozitie o masina de calitate excelenta si un sofer dispus sa mearga unde vor cei din familie.

Costurile conteaza mai putin, fiindca o data merge omul in concediu si atunci trebuie sa acumuleze amintiri placute si clipe de neuitat care sa ii ajunga tot anul.

Masinile moderne care compun flota acestei companii au: computer de bord, aer conditionat, scaune incalzite electric, dar si racorite electric, plafon de sticla mobil, inchidere elctrica a geamurilor si multe alte dotari menite sa ii atraga pe cei care calatoresc cu ele. Copilasii uita ca merg sute de kilometri si nu se plictisesc, fiindca masina este de vis.

Masina ruleaza pe autostrada fara sa zgaltaie sau sa scoata fum si toata lumea va fi pe deplin multumita. Nu are rost sa plece cineva in concediu la drum lung cu masina personala care scoate fum, este ca un cuptor incins, din moment ce poate avea o masina moderna si ultraconfortabila!

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: