Unde se află cea mai frumoasă plajă din România

Pe cea mai frumoasă plajă din România nisipul e fin ca în Bulgaria și apa e ca în Grecia. La malul Mării Negre se află cea mai frumoasă plajă din țară aceasta fiind plaja de la Tuzla. 

Litoralul românesc este renumit pentru frumusețile sale, nisipul fin, plajele late și viața de noapte excentrică. Internauții sunt de părere că, la malul Mării Negre, se află cea mai frumoasă plajă din țară. Apa cristalină se aseamănă cu cea din Grecia în timp ce nisipul fin te duce cu gândul la litoralul de la sud de Dunăre. Şi nu este vorba de Mamaia, Neptun, Jupiter sau Mangalia, pentru că plaja sălbatica de la Tuzla este considerată a fi cea mai frumoasă din România, datorită peisajului mirific.

Apa în culoarea smaraldului îți amintește de Marea Egee, iar nisipiul extrem de fin poate concura, cu ușurință, cu litoralul din Albena sau Sunny Beach, spun localnicii din zonă. Plaja Tuzla se află situată la 20 de kilometri de Constanța, în apropiere de stațiunea Eforie Sud. Mergi pe un drum șerpuit de piatră şi nisip, înconjurat de straturi de floarea soarelui și vei ajunge la destinația care îți taie răsuflarea. Conform secretele.com, pentru a ajunge pe plaja de la Tuzla, este necesar să străbați o potecă de 50 de metri umbrită de vegetație, iar în fața ochilor vei zări golful de la Tuzla întins pe aproximativ 1 kilometru lungime.

Plaja de la Tuzla este un loc sălbatic și virgin, nealterat de om. Atunci când ajungi la Tuzla, vei fi fermecat de apa curată, vegetația luxuriantă, stâncile şi barăcile de pescari unde musafirii sunt primiți cu braţele deschise.

Plaja de la Tuzla a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai exotice atracții turistice de pe litoralul românesc, un loc căutat de tinerii care vor să trăiască o experiență inedită la malul Mării Negre, evadând din aglomerația și agitația marilor orașe, căutând liniște și armonie.

Vizualizări: 1,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: