Premierul Orban ajunge la Târgu Jiu

Premierul României, Ludovic Orban, va ajunge în municipiul Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu. Vizita are ca scop lansarea candidaturii acestuia pentru un nou mandat de edil, dar și prezentarea unor proiecte.

Vizita premierului Orban în orașul lui Brâncuși va avea loc în această lună, conform primarului Romanescu. Întâlnirea va avea loc în fața Casei de Cultură din Târgu Jiu.

”Va veni să mă lanseze, dar odată cu acest lucru va avea loc și lansarea a două mari proiecte. Este vorba despre finanțarea Casei de Cultură prin Compania Națională de Investiții cu o sumă de 4,5 milioane de euro. Va fi o Casă de Cultură etalon. Domnul Orban mi-a promis că, atunci când se va semna documentul, va veni și se vom organiza o conferință de presă exact în fața imobilului. În această lună o să aibă loc întâlnirea. Cel de-al doilea proiect este legat de realizarea podului de la Lainici”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la Târgu Jiu Tv.

Casa de Cultură din Târgu Jiu este un subiect destul de delicat, fiind vorba despre o clădire în care nu s-a mai investit de foarte mulți ani. Trecerea timpului a făcut ca imobilul să se degradeze foarte mult, iar promisiuni că va fi reabilitat au tot existat.

Ludovic Orban a mai fost prezent în Gorj luna trecută, însă a decis să facă o vizită în Novaci și pe Transalpina, Târgu Jiul fiind ocolit de premier.

Vizualizări: 3,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: