Alegerile locale, sub semnul întrebării. "Vom vedea dacă vor fi"

Evoluția pandemiei de coronavirus ar putea amâna, din nou, alegerile locale. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, nu este convins că va mai putea fi organizat acest scrutin. Primarii, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean ar fi trebuit să fie aleși încă din vară, dar alegerile s-au amânat din cauza epidemiei.

Peste o lună, ar trebui să înceapă campania electorală pentru alegerile locale. Cu toate acestea, unii politicieni deja nu se mai gândesc la alegeri. Se tem că pandemia va amâna și acest scrutin, programat pentru 27 septembrie.

“Eu nu sunt convins că vom avea alegeri pe 27 septembrie. Dacă vor fi alegerile, discutăm pe programul fiecărui candidat și partid. Dar să vedem dacă vom avea alegeri în 27 septembrie”, a explicat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la Radio Infinit.

Prezent într-o vizită de lucru în județul Gorj, premierul Ludovic Orban a declarat că nu se impune amânarea alegerilor și că vor fi luate toate măsurile astfel încât atât alegătorii, cât și reprezentanții secțiilor de votare să nu fie expuși niciunui risc.

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: