Candidatul verzilor pentru șefia Consiliului Județean Gorj

Partidul Verde și-a desemnat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Este vorba despre Sorin Ghimiși, profesor universitar și fostul director al Clubului Rotary Târgu Jiu.

Bătălia pe fotoliul de președinte al Consiliului Județean Gorj pare a fi una din ce în ce mai acerbă. Un nou candidat intră în lupta electorală din această toamnă. Este vorba despre Sorin Ghimiși, profesor în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către liderul la nivel județean al Partidului Verde, Adrian Tudor.

„Oferim unui reprezentant al societății civile posibilitatea de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Este un om care vine cu o altă abordare, un om politic nou și care discută cu proiectele pe masă”, a spus Tudor.

Sorin Ghimiși spune că în această campanie electorală va vorbi despre oameni. „O să vorbesc în această campanie electorală despre oameni. Toți vorbesc despre drumuri și alte investiții pe care le enumeră la început de campanie electorală. Trebuie să schimbăm mentalitățile dacă vrem să realizăm ceva. Putem încerca să luăm tot ce-i bun din proiectele fiecărui partid și să realizăm lucruri bune”, a spus Ghimiși.

Vizualizări: 1,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: