Premiile TeleBAC, tot mai disputate

Campania „TeleBAC – înveţi şi câştigi!” devine tot mai atractivă pentru elevii de liceu, dovadă fiind faptul că a crescut numărul concurenţilor care fac temele pentru acasă şi câştigă premiile oferite de organizatori. TeleBAC este un proiect care îşi propune să vină în sprijinul elevilor care susţin examenul de bacalaureat, oferind meditaţii gratuite la Limba şi literatură română şi matematică. Profesorii s-au implicat voluntar în această campanie, din care au de câştigat numai elevii. Atât cunoştinţe solide, cât şi premii în bani.

Pandurul şi Gorj TV au desemnat vineri câştigătorii săptămânii la TeleBAC. La Limba şi literatura română, premiul I de 150 RON a fost câştigat de Adina Brehui, iar cele două menţiuni de câte 50 RON au revenit Adrianei Brănescu şi lui Daniel Budeanu. La Matematică, premiul I de 150 RON a fost câştigat de Ana Maria Anghelescu, iar cele trei menţiuni au fost obţinute de Andreea Văcaru, Rafaela Tiţa, Lidia Ciurlău. Câştigătorii sunt aşteptaţi la sediul Gorj TV începând de luni, pentru ridicarea premiilor.

Interesant este că săptămâna trecută a crescut numărul de elevi care au intrat în concurs. Circa 30 de elevi au trimis prin poştă sau au postat pe www.telebac.ro rezolvarea temelor şi au intrat în concurs. Au trimis rezolvări elevi de la mai multe colegii din Târgu Jiu, dar şi din Novaci sau Motru.

Fundaţia Pandurul oferă săptămânal premii totale de 600 de RON elevilor care fac temele postate pe site. Cei care nu au reuşit să îşi creeze cont de utilizator pot cere consultanţă administratorului site-ului, pe forumul telebac.ro. Lecţiile de Limba şi literatura română, precum şi cele de matematică, pot fi urmărite de luni până joi la Gorj TV, începând cu ora 16.00, dar şi pe internet, la adresa www.telebac.ro.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: